BOOK MIG TIL DIN OPGAVE PÅ:   25 48 31 25

Bog & idé – katalog til Skrivebaren

Skrivebarskatalog_1600x900px

I alle Bog & idé butikker er der en "skrivebar" hvor man kan finde alt hvad hjertet begærer af skriveredskaber og tilbehør. Hertil ønskede Bog & idé et katalog, der viste indholdet i "baren", opstillet på en pæn og overskuelig måde, i stil med deres øvrige reklame-kataloger, og især deres Skole-Studiestarts katalog. Det er derfor dette katalog der er taget udgangspunkt i, mht farver og opsætning.

Kataloget er på 24 sider i formatet 19x26,3 cm

Kunde:

Bog & idé

Opgaven:

Ad'er, grafisk designer, billedbehandler og tekstforfatter.

Produkter

Optagelse af forsidefoto

Layout

Opsætning

Overskrifter 

Billedbehandling

Klar til tryk og iPaper

Skrivebarskat_opslag

Her ses det første opslag, hvor farverne er brugt til at inddele de forskellige kategorier.

Bagg_Skrivebar-1

Den lidt nostalgiske grønne tavlebaggrund er brugt gennemgående i hele kataloget.

Bagg_Skrivebar-2

Millimeter-arket er brugt som baggrund, de steder hvor det krævede en lys baggrund, som ikke skulle være hvid.

Farver_Skrivebar

De fire stærke farver er brugt bl.a. til at adskille kategorierne, og den mørke grå er en kompetencefarve, der også er brugt som baggrund.

BIRGITTE KOLD INGWARSEN - BOG & IDE

MED SINE EMPATISKE OG KREATIVE EVNER, SÆTTER HUN SIG HURTIGT IND I KUNDENS UDFORDRINGER OG BEHOV

Jeg har arbejdet sammen med IlkærGrafisk siden januar 2017. En tid, hvor jeg har lært Bettina godt at kende. 

Hun er et fantastisk menneske. Med sine empatiske og kreative evner, sætter hun sig hurtigt ind i kundens udfordringer og behov. Dette fører til lækre unikke kreative løsninger, som er lige i øjet. Ofte har jeg brugt IlkærGrafisk, hvor andre bureauer må give op. Bettina evner nemlig at forstå selv den mest umulige opgave, og er ikke bleg for at udfordre, hvis hun kan se det vil løfte opgaven til et højere niveau. 

 

De kampagner vi har lavet sammen med IlkærGrafisk, har haft gode konverteringsrater. Samtidig har de materialer (brochurer, pamfletter, plakater, POS-materialer, online kampagner m.m.) vi har lavet sammen med hende været nemme at forstå, og bruge – til stor tilfredshed for kunderne og vores butikker. Tiden, til at løse en opgave, er ofte knap - dette til trods, er den alligevel blevet løst til meget tilfredsstillende resultat og naturligvis til tiden.

Mangler du en profilbrochure, der gerne skulle være i tråd med resten af dit materiale, så er du kommet til den helt rette

Inden jeg går i gang med sådan en opgave, sørger jeg for at sætte mig fuldstændig ind i hvilke farver, fonte, layout osv. der ellers er brugt i kundens materiale for at kunne holde den røde tråd, hvilket der for mig, er en af de fornemmeste opgaver.