BOOK MIG TIL DIN OPGAVE PÅ:   25 48 31 25
PASSIONERET GRAFIKER

Kreativ grafiker med teknisk snilde & grafisk forståelse

Jeg brænder for det, jeg laver. Mit arbejde er min lidenskab, og jeg er stort set utrættelig, når det kommer til arbejdet med det grafiske. Jeg finder min inspiration i alt omkring mig, og får mange af mine kreative ideer på mine løbeture. Mine mange år i branchen og store erfaring har givet mig min forståelse for det tryktekniske og ikke mindst mit overblik for det grafiske.

 

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Bettina Ilkær Ladefoged,
født i 1965 – har været i branchen siden 1986
– og jeg har en STOR passion for det grafiske!

 

CONNECT MED MIG PÅ SOCIALE MEDIER

ilkaer-grafisk-grafiske-tryk-digitalt
PASSIONERET GRAFIKER

Engageret grafiker, med teknisk snilde & grafisk forståelse.

Jeg brænder for det jeg laver, mit arbejde er min lidenskab og jeg er stort set utrættelig når det kommer til arbejdet med det grafiske. Jeg finder min inspiration i alt omkring mig, og får mange af mine kreative ideer på mine løbeture. Mine mange år i branchen og store erfaring, har givet mig min forståelse for det tryktekniske og ikke mindst mit overblik for det grafiske.

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Bettina Ilkær,
født i 1965 – har været i branchen siden 1986
– og jeg har en STOR passion for det grafiske!

 

CONNECT MED MIG PÅ SOCIALE MEDIER

deadline-grafiker-freelance

01

ENGAGERET GRAFIKER

Hos IlkærGrafisk er du i trygge hænder. Min arbejdsglæde og mit engagement gør mig til en af de førende grafikere på markedet. Jeg tager ansvaret fra start til slut. Fra første kontakt til slutprodukt. Jeg er produktbevidst og servicemindet. Disse forcer sikrer dig den absolut bedste behandling, og gør mig i stand til at levere det bedste mulige produkt. Som uddannet grafiker med mere end 30 års erfaring har jeg en faglig stolthed, som presser mig til altid at levere grafisk design i høj kvalitet og et resultat, som er nytænkende og innovativt.

02

TEKNISK FORSTÅELSE

Som grafiker er mine særlige kompetencer naturligvis det grafiske, men jeg har også et godt kendskab til det tekniske område. Det er vigtigt at kende de tekniske muligheder og med erfaring fra et utal af trykstarter rundt omkring i Europa, er jeg i stand til at aflevere trykklart materiale til trykkeriet, hvor der er taget højde for papir, trykmetode og efterbehandling. Disse tiltag er med til at sikre dig den høje kvalitet, som Ilkær Grafisk er garant for.

PÅ DEN MÅDE UNDGÅR DU KOSTBARE OMVEJE OG ÆRGELIGE FEJL I DIN TRYKSAG.
grafisk-forstaaelse

03

GRAFISK FORSTÅELSE

Ud over grafiker-uddannelsen har jeg mange års erfaring fra forskellige grene af den grafiske branche. Det har givet mig en grundlæggende forståelse for design, uanset om mediet er digitalt eller trykt. Jeres virksomheds brand og budskab er det essentielle, og med mine mange års erfaring, vil vi sammen kunne skabe det produkt der favner og beskriver jeres budskab bedst.

Start din opgave i dag – ved at kontakte mig.

Kontakt mig via formularen, og fortæl mig om din opgave eller behov for freelance hjælp.

ADDRESSE

Højvangsalle 11 - 8700 Horsens

 

TELEFON

25 48 31 25